"Smagais pārbaudījums" (The Old Vic)

"Smagais pārbaudījums" (The Old Vic)

The Old Vic's The Crucible

3h 38min  |  Teātris  |  Kinoteātros no: 25.02.2015

Teātra "The Old Vic" izrāde "Smagais pārbaudījums"

Galvenajā lomā - Ričards Ārmitidžs ("Hobita" triloģija)

Londonas Vestendā iestudētajā izrādē Ričards Ārmitidžs atveido galveno lomu Artura Millera drāmā, kas pieder amerikāņu literatūras klasikai un kuras pamatā ir bēdīgi slavenā Salemas raganu tiesas procesa notikumi. Nežēlīgi patiesīgā jauniestudējuma autors ir starptautisku atzinību guvušais režisors Jaels Fārbers.

Šaurajā un tumsonīgajā Masačūsetsas štata sabiedrībā personīgi aizvainojumi saduras ar iekāri un māņticību, modinot plašu histēriju. Millera ārpus laika esošā alegorija vēršas pret neprātīgo vajāšanu un viltus apsūdzību baiso spēku.

Pie Ričarda Ārmitidža kino un TV darbiem pieder lomas triloģijā "Hobits", "Vētra", "Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs" un "Rēgi". Viņa teātra lomu klāstā ir "Malfi hercogiene" un "Makbets" Karaliskās Šekspīra kompānijas iestudējumā.

Jaels Fārbers ir vairākkārt godalgots režisors un dramaturgs. Viņa "Jūlija jaunkundzes" iestudējums ieguvis virkni starptautisku apbalvojumu 2012. gada Edinburgas festivālā, laikraksts "The New York Times" to ierindojis izcilāko 2012. gada vidū, bet laikraksts "The Guardian" iekļāvis piecu labāko iestudējumu sarakstā.

Arturs Millers ir viens no dižākajiem amerikāņu dramaturgiem. Pie viņa atzītākajām lugām pieder "Visi mani dēli", "Komivojažiera nāve" un "Skats no tilta".

"Smagais pārbaudījums" ierakstīts teātrī "The Old Vic" 2014. gada sezonas laikā.

IZRĀDE ANGĻU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Režisors: Yaël Farber
Lomās: Richard Armitage
Saites: Oficiālā mājas lapa, The Old Vic Theatre


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.