Vienmēr Jūsu. Andrejs Mironovs; Mihails Zoščenko un Jurijs Oleša

Vienmēr Jūsu. Andrejs Mironovs; Mihails Zoščenko un Jurijs Oleša

Forever yours. Andrey Mironov; Michail Zoschenko and Yury Olesha

1h 35min  |  Dokumentāla filma  |  Kinoteātros no: 27.10.2006

Vienmēr Jūsu. Andrejs Mironovs

Filma - aktiera monologs par sevi, savu dzīvi, par lomām, par apkārtējiem cilvēkiem, par cilvēku zaudējumiem un neatgriezeniskām pārmaiņām laikā. Filmā redzamas retas intervijas ar slaveno diriģentu Juriju Temirkanovu, kurš bija Andreja Mironova tuvs draugs. Skatītāji ieraudzīs un dzirdēs pēdējo interviju ar pazīstamo teātra mākslinieku Oļegu Šeincisu, kurš nesen aizgāja no dzīves. Viņš pastāstīs par izrādi "Ēnas", kuru viņš noformēja Satīras teātrī. Tajā savu pēdējo lomu nospēlēja Mironovs. Atvadas no mākslinieka Satīras teātrī notika tieši šīs izrādes dekorācijās. Vienlaikus tā ir filma - vēstījums nākamajām aktieru paaudzēm.

Režija: Natālija Ivanova

Mihails Zoščenko un Jurijs Oleša: dubultportrets laikmeta interjerā

Filma veltīta divu 20 gadu Padomju Krievijas pazīstamo rakstnieku traģiskiem likteņiem. Dzīve Staļina terora apstākļos, pastāvīga vajāšana neļāva viņiem dzīves otrajā pusē radīt viņu savdabīgā talanta cienīgus darbus, kas būtu salīdzināmi ar agrīnajiem.

Neskatoties uz samāksloto nosaukumu, filma tiek skatīta kā avantūristiska, bet papildintrigu tai piešķir šeit un tur izbērtas starp literatūras cilvēkiem pazīstama materiāla detaļas un iezīmes, kuras pavisam nav pazīstamas plašai publikai.

Režisors: Jevģēņijs Cimbals

Filmas krievu valodā.


Izplatītājs: Alexander Studio Group


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.