Uz Sapni ar Mazo | E06 | Islande

Uz Sapni ar Mazo | E06 | Islande

1h 40min  |  Piedzīvojumu filma, Ģimenes filma, Dokumentāla filma  |  Kinoteātros no: 04.11.2023

Islandes sērija ir “ Uz Sapni ar Mazo” dokumentālā 6 sēriju cikla noslēdzošā epizode, kur Florencu ģimene dodas Islandē, savvaļas dabā uz 10 dienām ar busu, kas top par viņu mājām.

Viņu sapnis ir atklāt ar Leonardu kopā dabas spēku, tīro un īsto, nepieradināto zemi Islandi, jo tā ir bijusi ļoti īpaša Ievai un Oskaram vēl pirms Leonards ienāca abu ģimenē. Ceļojums nopietns, kas prasa nopietnu sagatavošanos, jo ģimene dodas ārpus visa, kas uzskatāms par komfortu, dzīvojot pilsētā.

Dabas izpētē dodas visi, iekarojot Islandes augstienes, izpētot karstos geizerus, dodoties uz ledājiem, satiekot savvaļas zirgus, kā arī ceļā pieredzot daudz atklāsmes un galvu reibinošus, maģiskus dabas skatus! Viens no brīnumiem ir Varavīksnes kalns, kas Pasaulē atrodams vien divās Pasaules valstīs. Viena no tām ir Islande.

Sērijā, kas noslēdz visu gada ceļojumu ciklu, būs redzams Ievas un Oskara ceļš uz Mammas un Tēta lomu un kadri, kas nekad nav bijuši atklāti vai zināmi.

Kā viņiem gāja šajā pieredzē varēs redzēt 4.novembrī ekskluzīvajā Forum Cinemas seansā , plkst: 16:00. Kur sērijai noslēdzoties būs iespēja aprunāties, uzdot jautājums radošajai komandai, kas būs uz vietas un labprāt dalīsies aizkulisēs par redzēto.

Pirmais seanss 14. oktobrī k/t Forum Cinemas plkst. 16.00 - “Uz Sapni ar Mazo” 2. sērija SOMIJA, 3.sērija AUSTRIJA

Otrais seanss 21. oktobrī k/t Forum Cinemas plkst. 16.00 - “Uz Sapni ar Mazo” 4. sērija SPĀNIJA, 5. sērija ITĀLIJA

Trešais seanss 4. novembrī k/t Forum Cinemas plkst. 16.00 - “Uz Sapni ar Mazo” 6. sērija ISLANDE

Latviešu valodā.


Izplatītājs: Forum Cinemas Latvia OU filiāle Latvijā
Režisors: Ieva Florence-Vīksne, Oskars Florencs-Vīksne
Lomās: Ieva Florence-Vīksne, Oskars Florencs-Vīksne, Leonards Florencs-Vīksne
Saites: Uz Sapni ar Mazo


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.