THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE

THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE

THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE

1h 45min  |  Dokumentāla filma, Mūzika  |  Kinoteātros no: 11.05.2022

Endrū Dominika jaunajā pilnmetrāžas dokumentālajā filmā TIK DAUDZ ES ZINU (THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE), kas uzņemta Londonā un Braitonā, fiksēta Nika Keiva un Vorena Elisa neparastā radošā sadarbība, iedzīvinot dziesmas no viņu pēdējiem diviem studijas albumiem Ghosteen (Niks Keivs un The Bad Seeds) un Carnage (Niks Keivs un Vorens Eliss).

Šo albumu pirmatskaņojumi dokumentēti 2021. gada pavasarī pirms turnejas Lielbritānijā. Sadarbībā ar dziedātājiem un stīgu kvartetu abi mākslinieki saudzīgi iedveš dzīvību katrā dziesmā. Filmā parādās arī mākslinieku tuva draudzene un sena sadarbības partnere Marianna Feitfula.

Režisora Endrū Dominika un operatora Robija Raiena filma THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE turpina Dominika 2016. gada filmu One More Time with Feeling. Tā ielūkojas Nika Keiva un Vorena Elisa dziļajā draudzībā un privātajās attiecībās, kas 2014. gadā tika ieskicētas Keiva pseidodokumentālajā filmā 20 000 dienu uz Zemes (20,000 Days on Earth). Skatītājam atklājas nozīmīgs brīdis Nika Keiva un Vorena Elisa ceļā, abu mākslinieku noskaņojums un garastāvoklis, sākot jaunu, optimistisku dzīves posmu.

Filma angļu valodā ar subtitriem angļu valodā.


Izplatītājs: Trafalgar Releasing
Režisors: Andrew Dominik
Lomās: Nick Cave, Warren Ellis, Marianne Faithfull
Saites: IMDB, Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.