Spiegu Bērni 3D: Spēle Beigusies

Spiegu Bērni 3D: Spēle Beigusies

Spy Kids 3D: Game Over

1h 24min  |  Piedzīvojumu filma  |  Kinoteātros no: 26.12.2003

Spiegu bērni 3D: Spēle beigusies

Trešā filma par spiegu bērniem nav vienkārša filma - tas ir īsts 3D kino piedzīvojums! Izmantojot 3D tehnoloģiju iespējas, raibiem un smieklīgiem piedzīvojumiem bagātu stāstu un lielisku aktieru ansambli, ir radīta lieliska filma visu vecumu skatītājiem!

Brālis un māsa Džuni un Karmena, kuru vecāki ir pieredzējuši spiegi un cīnītāji pret visu ļauno, dodas savā trešajā un bīstamākajā uzdevumā... Viņu ceļš ved video spēles iekšienē, kurā var notikt pat neiespējamais. Tas ir vienīgais ceļš glābt pasauli no varaskāra un cietsirdīga ļaundara, kura mērķis ir pakļaut visas pasaules bērnus. Džuni un Karmena neatlaidīgi laužas cauri ļaundara veidotajiem 3 dimensiju spēles līmeņiem, kuri ir viens par otru sarežģītāki un bīstamāki. Spiegu bērniem nākas cīnīties ar milzu robotiem, braukt galvu reibinošās motosacīkstēs un sērfot pa lavas upi...

Filmas "Spiegu Bērni 3D" režisors ir Robert Rodriguez ("Spy Kids", "Desperado", "No Krēslas Līdz Rītausmai" u.c.), kurš sarakstījis arī filmas scenāriju. Spiegu bērnus tēlo tie paši jaunie un lieliskie aktieri Daryl Sabara un Alexa Vega, viņu tēvu tēlo Antonio Banderas, bet ļaundara lomā ir Silvesters Stallone, kā arī Steve Buscemi zinātnieka lomā.

Lomās Antonio Banderas, Sylvester Stallone, Alexa Vega, Daryl Sabara, Salma Hayek, Steve Buscemi, George Clooney u.c.

Režisors Robert Rodriguez

Scenārijs Robert Rodriguez

Producents Bob Weinstein, Robert Rodriguez

Angļu val. Ar subtitriem latviešu un krievu valodās


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.