Kino zāles īre Tavām vēlmēm

Kino zāles īre Tavām vēlmēm

Skaties vasaras karstākās filmas uz lielā ekrāna draugu lokā - pašiem savā kino zālē!

Aicinām izmantot iespēju privātā atmosfērā noskatīties kādu Tevis izvēlētu filmu no aktuālā kino repertuāra - visa auditorija Tev un Taviem viesiem.

Piesaki savu seansu, rakstot uz e-pastu kinokarte@forumcinemas.lv. Pieteikumus gaidām ne vēlāk kā trīs darba dienas pirms pasākuma norises laika.

Forum Cinemas - Seanss draugu lokā


Ne tikai kino 🎮⚽📀

Vēlies izbaudīt Kino piedzīvojumu īpašā atmosfērā, spēlēt videospēles uz Lielā ekrāna, noskatīties koncertu vai filmu no sava legāla avota?

Lielā ekrāna izklaide visos veidos un formās:

  • noskaties uz lielā ekrāna savu mīļāko filmu vai koncertu (DVD/Blu-ray vai legāli iegādātā digitālā formātā), privātos ģimenes svētku (kāzu, dzimšanas dienu), ceļojumu un ballīšu video;
  • spēlē savas iecienītākās datorspēles uz lielā ekrāna;
  • jūties kā stadionā un vēro sporta un eSporta sacensības tiešraidē.

Saturu vari izvēlēties arī tādās tiešsaistes vietnēs kā, piemēram, YouTube, Vimeo, Twitch vai pat kādā no Latvijā legāli pieejamajiem premium straumēšanas servisiem (uz kuru Tev ir spēkā abonements).

Forum Cinemas zāles īre

Auditorijas lielumu pielāgosim pieteiktajam viesu skaitam. Minimālais pasākuma ilgums - 2 stundas.
Kino Guru piedāvājam 10% atlaidi - piesakot pasākumu, norādi ka esi Kino Guru un savu forumcinemas.lv reģistrēto e-pasta adresi.

Rezervē pasākumu, rakstot uz e-pastu kinokarte@forumcinemas.lv. Pieteikumus gaidām ne vēlāk kā 10 darba dienas pirms pasākuma norises laika.

Izvēlies, ko vēlies - un izbaudi to uz Lielā ekrāna!

 

Uz tikšanos!
Tavs Forum Cinemas