Oasis Knebworth 1996

Oasis Knebworth 1996

1h 48min  |  Dokumentāla filma, Mūzika  |  Kinoteātros no: 23.09.2021

1996. gada 10. un 11. augustā 250 000 jaunu mūzikas cienītāju pulcējās Knebvortas parkā, lai redzētu, kā Oasis uzstājas divos iespaidīgos koncertos. Abi koncerti tika pilnībā izpārdoti ātrāk kā dienas laikā - biļetes mēģināja iegādāties vairāk kā 2% Apvienotās Karalistes iedzīvotāju.

Tas bija laiks, kad Apvienotā Karaliste lēnām atguvās no desmitgades recesijas. "Cool Britannia" valdošā pieaugošā pārliecība par mākslu un kultūru, kā arī Oasis straujā popularitāte atspoguļoja valsts jauniegūto pašapziņu un pašpārliecību. Knebvortas koncerti, kuru programmas bija piepildītas ar slavenākajām Oasis dziesmām, tostarp "Champagne Supernova", "Wonderwall" un "Don't Look Back In Anger", bija gan grupas panākumu virsotne, gan šīs paaudzes viens no nozīmīgākajiem notikumiem.

"Oasis Knebworth 1996" ir stāsts par šo nedēļas nogali un īpašajām attiecībām starp Oasis un viņu faniem, kas padarīja šo koncertu par iespējamu. Tas tiek stāstīts no apmeklētāju skatu punkta, papildinot to ar intervijām ar grupu un koncerta organizatoriem. Apkopojot šo koncertu liela apjoma materiālus un ekskluzīvus, vēl neredzētus kadrus, režisors Džeiks Skots radījis šos priecīgos un brīžiem skaudros kino svētkus vienam no svarīgākajiem koncertu notikumiem pēdējo 25 gadu laikā.

"Oasis Knebworth 1996" satur spilgtas gaismas šovu, kas var ietekmēt cilvēkus, kuri ir uzņēmīgi pret gaismjūtīgu epilepsiju.

Tikai vienā seansā - 23. septembrī! Angļu valodā ar subtitriem angļu valodā.


Izplatītājs: Trafalgar Releasing
Režisors: Jake Scott
Saites: Facebook, Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes