Izstāde | Rafaēla mīkla

Izstāde | Rafaēla mīkla

Exhibition On Screen | RAPHAEL REVEALED

1h 33min  |  Dokumentāla filma, Izstāde  |  Kinoteātros no: 08.02.2022

Atzīmējot Rafaēla nāves 500. gadadienu, Romā tika noorganizēta visgrandiozākā viņa darbu izstāde, kāda jebkad ir bijusi. Izstādei uz ekrāna tika dāvāta ekskluzīva iespēja aplūkot šo vienreizējo ekspozīciju.

Ar vairāk nekā divsimt šedevriem, kas ietver gleznas un zīmējumus, no kuriem vairāk nekā simts tika savākti kopā pirmo reizi, šī nozīmīgā izstāde svin Rafaēla Sancio da Urbino (Raffaello Sanzio da Urbino) dzīvi un darbu.

Ar unikāliem darbiem, kas bija aizdoti un atvesti no Luvras, Ufici, Nacionālās mākslas galerijas, Prado muzeja un citurienes, izstāde un šī filma sniedz nebijušu izdevību redzēt Rafaēla meistarību, radošumu un ģenialitāti.

Apbalvojumus ieguvušais režisors Fils Grabskis (Phil Grabsky) ar svaigu skatu lūkojas uz šī renesanses milža daiļradi un parāda, kāpēc viņš tiek uzskatīts par vienu no visu laiku dižgariem. Filma aptver viņa dzīvi Romā, un tajā ir ietverti arī unikāli fragmenti par seno Romu, kam bija tik spēcīga ietekme, tostarp arī rets uzfilmēts materiāls par Nerona Zelta namu, kuru Rafaēls pats bija apmeklējis.

Rafaēls, būdams viens no visizcilākajiem renesanses māksliniekiem, bija vairāk nekā tikai gleznotājs, lai gan arī bieži pārprasts vai mitoloģizēts. Balstoties uz šo apbrīnojamo izstādi Romā, šī filma pirmo reizi ļauj patiesi atklāt Rafaēlu.

Filma angļu valodā ar subtitriem angļu valodā.


Izplatītājs: Seventh Art Productions
Saites: exhibitiononscreen.com


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes