Shakira In Concert: El Dorado World Tour

Shakira In Concert: El Dorado World Tour

2h 10min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 13.11.2019

Kinoteātra translācija "El Dorado World Tour" uz lielā ekrāna iedzīvinās superzvaigznes Šakira iespaidīgo uzstāšanos ar tādiem neseniem grāvējiem kā "Chantaje" un "La Bicicleta", kā arī hitiem no dziedātājas vairāk nekā 20 gadus ilgās karjeras, ieskaitot dziesmas "Hips Don’t Lie", "Waka Waka (This Time for Africa)" un "Estoy Aqui". Kā stāsta pati Šakira, koncertfilmas centrā ir dziedātājas pārdzīvotais, uzstājoties 22 valstīs pēc tam, kad visu koncertturneju vajadzēja atlikt uz vēlāku laiku balss saišu pārpūles dēļ.

Šakira ir pasaulslavena superzvaizgne, kas jau 18 gadu vecumā bija pārliecinoši iekarojusi visu Latīņameriku, bet 24 gadu vecumā ar savu krosovera hitu "Whenever Wherever" pārņēmusi starptautiskos tirgus. Kopš tā laika viņa, savā mūzikā sapludinot latīņamerikāņu ritmus, rokenrolu un pasaules mūziku, turpinājusi pārkāpt robežas un pārspēt pasaules rekordus

Tagad dziedātāja svin savu triumfālo atgriešanos uz skatuves ar žilbinošu koncertfilmu, kurā dokumentēta viņas slavenā koncertturneja "El Dorado World Tour" un kas būs skatāma šajā novembrī īpašā pasākumā kinoteātros visa pasaulē.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Režisors: James B. Merryman
Saites: Oficiālā mājas lapa, IMDB, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.