Dauntonas abatija

Dauntonas abatija

Downton Abbey

2h 2min  |  Drāma  |  Kinoteātros no: 04.10.2019

Atkalredzēšanās ar iemīļotajiem TV seriāla varoņiem - šoreiz uz lielā ekrāna kinolentē "Dauntonas abatija", kur viņu stāsts turpināsies ar karalisku vērienu! Pēc tam, kad tiek tiek saņemta vēsts par drīzumā gaidāmo karaļa un karalienes vizīti Dauntonā, Krouliju ģimenei un viņu kalpotājiem ir darba pilnas rokas. Gaidāmā augsto viesu ierašanās sacels vētru abos stāvos, un romantiskas vēsmas apvīs ne vienu vien filmas varoņa sirdi. Esiet laipni gaidīti "Dauntonas abatijā" - kinoteātros visā Latvijā!

6 sezonu garumā televīzijas seriāls "Downton Abbey" attēloja britu aristokrātu un viņu kalpotāju dzīvi no 1912. gada līdz pagājušā gadsimta 20. gadu vidum. Grantemas grāfa un grāfienes lomas seriālā atveidoja aktieri Hjū Bonevils un Elizabete Makgoverna.

Seriāls saņēmis virkni apbalvojumu, to skaitā divas 3 Golden Globe balvas, 15 Primetime Emmy godalgas, kā arī īpašo Britu kinoakadēmijas (BAFTA) balvu un kopumā 69 nominācijas Emmy balvai. Visā pasaulē skatītāju iemīļotais TV seriāls iekļuvis arī Ginesa pasaules rekordu grāmatā kā kritiķu visu laiku visaugstāk novērtētais TV seriāls.

Oscar® balvas ieguvējs Džulians Felouzs – TV seriāla “Dauntonas Abatija” veidotājs, ir arī filmas “Dauntonas Abatija” scenārija autors. Filmas režisors - Maikls Englers (TV seriāli "Downton Abbey", "30 Rock", "Sex and the City" u.c.).

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Forum Cinemas OU filiāle Latvijā
Režisors: Michael Engler
Lomās: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Allen Leech, Penelope Wilton, Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, Tuppence Middleton, Stephen Campbell Moore, Michelle Dockery, Joanne Froggatt, Brendan Coyle
Saites: IMDB, Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes