NT LIVE - Viss par Ievu

NT LIVE - Viss par Ievu

NT LIVE - All About Eve

2h 10min  |  Teātris  |  Kinoteātros no: 11.04.2019

Džozefs L. Mankevičs

Ivo van Hoves skatuves adaptācija un režija

Džiliana Andersone (X-Faili: Slepenās lietas, NT Live izrāde Ilgu tramvajs) un Lilija Džeimsa (Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt) atveido galvenās lomas izrādē Viss par Ievu, kas būs skatāma tiešraidē no Vestendas Londonā.

Viss par Ievu stāsta leģendārās aktrises, teātra zvaigznes Margo Čeningas stāstu. Vieta rampas gaismās pieder viņai. Taču tad uzrodas Ieva. Viņas lielākā apbrīnotāja. Jaunā un skaistā Ieva. Zelta jauniete, vienkāršā kaimiņmeitene. Bet jūs taču zināt visu par Ievu, vai ne?

Jauniestudējums, kura režisors ir viens no novatoriskākajiem režisoriem pasaulē, Ivo van Hove (NT Live "Skats no tilta"), paceļ priekškaru, kas aizsedz greizsirdības un godkāres pasauli, un jautā, kāpēc laika gaitā nezūd mūsu apsēstība ar slavenībām, jaunību un identitāti.

Izrāde Viss par Ievu Ivo van Hoves adaptācijā tapusi pēc 1950. gada Twentieth Century Fox filmas (režisors Džozefs L. Mankevičs) un Mērijas Orras lugas “Ievas gudrība” motīviem. Ivo van Hove ir arī šīs jaunās skatuves versijas režisors.

Scenogrāfs un gaismu režisors – Jans Versveivelds, kostīmi – Ana D’Huisa, mūzika – divkārtējā Mercury balvas ieguvēja PJ Harvey, skaņu režija - Julia Horan CDG.

Fotogrāfijas: Džiliana Andersone (autors - Pari Dukovičs) un Lilija Džeimsa (autors – Perou). Dizains: Bob King Creative.

IZRĀDE ANGĻU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.


Izplatītājs: BY Experience
Režisors: Ivo van Hove
Lomās: Lily James, Gillian Anderson
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.