MUSE: Drones World Tour

MUSE: Drones World Tour

1h 30min  |  Mūzika, Koncerts  |  Kinoteātros no: 12.07.2018

Pasaulslavenā grupa "Muse", kas vairākkārt sasniegusi "Platīna diska" statusu, kā arī guvusi neskaitāmus apbalvojumus, 2015.-2016. gada sezonā bija devusies savā ambiciozajā pasaules koncertturnejā "Drones World Tour", nospēlējot pavisam 130 koncertus. Pazīstama ar robežu pārkāpšanu savu koncertu skatuviskajos inscenējumos, šajā turnejā grupa uzstājās "kustoties pa apli", skatuves iekārtojumam un konfigurācijai ļaujot fanu acīm un ausīm gūt baudījumu 360 grādu leņķī.

Turnejas vizuālā risinājuma centrā bija droni, kas autonomi lidinājās virs skatuves un pāri publikai, kā arī gigantiskas projekcijas, kas mijiedarbojās ar grupas dalībnieku sniegumu uz skatuves. Iestudējumā izmantotās gaismas diodes un lāzeri ideāli papildināja grupas slaveno repertuāru. Galveno turnejā izskanējušo dziesmu vidū bija tādi pazīstami hiti kā "Psycho", "Madness", "Uprising", "Plug in Baby", "Supermassive Black Hole", "Knights of Cydonia".

Vairākās uzstāšanās reizēs filmētajā koncertfilmā iekļauti nekad iepriekš vēl neredzēti specefekti, kā arī ekskluzīvi iepazīšanās kadri ar grupu filmas ievaddaļā.

Laikraksts The New York Times raksturojis "Muse" uzstāšanās reizēs tvertos kadrus kā "nebeidzamu attīstību, sasniedzot vienu virsotni pēc otras – to steidz vēstīt "Muse" koncerts ar ikvienu tā rīcībā esošo ieroci". Šajā filmā mēs sastopam grupu tās snieguma augstākajā punktā, radot neaizmirstamu baudījumu, kas grupas cienītājiem jāskata uz lielā ekrāna.

Režisori: Toms Kērks, Jans Vilems Šrams.



Grupa: Mets Belamī, Kriss Volstenholms, Dominiks Hovards.


Izplatītājs: Trafalgar Releasing
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes