Lielais Kristaps. Animācijas filmas

Lielais Kristaps. Animācijas filmas

1h 7min  |  Animācija  |  Kinoteātros no: 19.09.2015

Programmā iekļautas deviņas animācijas filmas, kurās ko vērtīgu atradīs gan mazākie skatītāji, gan viņu mammas un tēti. Lupatiņi, kuri meklē mājdzīvnieku; rotaļu marsietis; mežsarga cīņa ar netīrīgu pilsētnieku; japāņu tūristu ceļojums uz slaveno Pizas torni un citi stāsti no pēdējā gada laikā paveiktā mūsu animācijā.

Kā Lupatiņi precējās / Kā lupatiņi būvēja māju / Marsietis / Meža sargi / Nedzirdams / Roņu sala / Sekotāji / Tornis / Zaķu lielā diena

---



Kā Lupatiņi precējās (5 min)

Lupatiņi spēlē „Cirku”. Zeķītei neveicas, viņa grib labāk darīt ko citu, piemēram... precēties! Bet ar ko, lai precās?

Lupatiņi" ir animācijas filmu cikls pašiem mazākajiem par lielo pasauli.

režisors Edmunds Jansons, producents Sabīne Andersone

Atom Art

---



Kā Lupatiņi būvēja māju (5 min)

Lupatiņi ilgojas pēc kāda mājdzīvnieka. Viņi zina, ka par to būs jārūpējas, un katrs ir gatavs uzbūvēt mājdzīvniekam māju. Bet, kad mājas uzceltas, izrādās – katrs gribējis pavisam citu dzīvnieku.

režisors Edmunds Jansons, producents Sabīne Andersone

Atom Art

---

Marsietis (7 min)

Kādam puišelim izdodas spēļu automātā laimēt jaunu mantiņu. Pavisam parastu rotaļmarsieti. Bet viss nav tik vienkārši un puišelim nākas „cīnīties” ar veselu marsiešu baru uz viņu planētas.

režisors Nils Skapāns, producents Roberts Vinovskis

Studija Lokomotīve

---

Meža sargi (12 min)

Kārtējā apgaitā Mežsargs atrod kaudzi atkritumu, izmestu mežā. Arī viņa mājdzīvnieki - suns, kaķis un pele – ir par to nepatīkami pārsteigti. Mājas zvēriem nākas apvienoties ar meža zvēriem, lai palīdzētu Medniekam un attīrītu mežu. Viņi to dara tik asprātīgi, ka ne tikai mežs kļūst tīrs, bet arī nelāgais pilsētnieks nonāk cietumā.

režisors Māris Brinkmanis, producents Māris Putniņš

Animācijas Brigāde

---

Nedzirdams (7 min)

Trompetists kļūst kurls un nespēj samierināties ar jaunu dzīvi.

režisors Gints Zilbalodis, producents Gints Zilbalodis

Bilibaba

---

Roņu sala (6 min)

Pelēkas jūras vidū ir pelēka Roņu sala. Uz pelēkās salas savu pelēko dzīvi dzīvo pelēki mednieki. Viss šeit ir vienkāršs un skarbs. Roņi un mednieki sadzīvo brutālā līdzsvarā. Kādu dienu uz salas ierodas fotogrāfs dokumentēt šo vidi. Viņam tas izrādās nāvīgi sarežģīti. Mēģinājumi saprast mums svešu vidi var izrādīties nāvīgi sarežģīti.

režisors Edmunds Jansons, producents Sabīne Andersone

Atom Art

---

Sekotāji (7 min)

Kāds vīrietis izbēg no cietuma un satiek puisēnu, kurš ir aizbēdzis no skolas.

režisors Gints Zilbalodis, producents Gints Zilbalodis

Bilibaba

---

Tornis (8 min)

Japāņu tūristu grupa ir ieradusies Itālijas pilsētā Pizā lai apskatītu turienes slaveno šķībo torni. Šoreiz viņiem ir pievienojies arī Pensionārs no Latvijas. Apskates laikā tornis sāk biedējoši krakšķēt un tūristi metas to turēt. Viņu pūles nonāk pasaules televīziju ziņā, kuras ierauga arī „Avārijas brigādes” vīri un dodas glābt gan torni, gan tūristu no Latvijas. Darbu viņi paveic, taču labāk no tā nekļūst, drīzāk otrādi...

režisors Jānis Cimmermanis, producents Māris Putniņš

Animācijas Brigāde

---

Zaķu lielā diena (10 min)

Paslinkais Zaķēns ir nepatīkami pārsteigts par kāda pavasara rīta pēkšņo rosību savās mājās. Viņš ne tikai tiek iztraucēts no miega, bet arī iesaistīts dažādu, līdz šim nepiedzīvotu uzdevumu veikšanā. Došanās uz vistu kūti pēc olām izvēršas bīstamā piedzīvojumā. Lai glābtu Lieldienas, mazajam garausim nākas pārvarēt gan savu slinkumu un bailes, gan noticēt brīnumainā saules zaķa klātbūtnei.

režisors Dace Rīdūze, producents Māris Putniņš

Animācijas Brigāde


Izplatītājs: Lielais Kristaps


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.