Monty Python Live (mostly)

Monty Python Live (mostly)

3h 30min  |  Komēdija, Tiešraide  |  Kinoteātros no: 20.07.2014

Nepalaid garām: viens no visvairāk gaidītajiem gada notikumiem un iespēja atvadīties no pasaulslavenajiem komiķiem šajā pēdējā 'Monty Python Live (mostly)' šovā.

Monty Python ar pilnām tiesībām ierindojas pasaules dižāko komiķu vidū, savā ceļā uz panākumiem viņi iespaidojuši veselu paaudzi un īstenojuši revolūciju komēdijas žanrā. Monty Python pirmoreiz nonāca uz ekrāniem ar ‘Lidojošo cirku’ no 1969. līdz 1974. gadam. The Pythons tūlīt pat guva panākumus un kļuva par britu humora iemiesojumu. Viņi neapstājās un iemantoja plašu starptautisku atzinību ar milzīgajiem tādu filmu kā 'Monty Python un Svētais Grāls’ (1975), 'Braiena dzīve' (1979) un viņu pēdējās filmas 'Dzīves jēga (1983)’ panākumiem.

Pēc biļetēm uz pirmo Monty Python zvaigžņu šovu arēnā O2 bija milzīgs biļešu pieprasījums. Džons Klīss, Terijs Giljams, Ēriks Aidls un Maikls Peilins, kuru kopīgais vecums ir tikai 357 gadi, kāps uz skatuves atkal, lai uzstātos ar dažiem no Monty Python dižākajiem numuriem komiķiem raksturīgā, bet mūsdienīgā interpretācijā.

Ņemiet savus kabatlakatiņus ar stūros iesietajiem mezgliem un sasildiet smadzenes vēl pēdējo reizi, jo šis vēsturiskais notikums tiks rādīts tiešraidē KINOTEĀTROS. Pievienojieties pūlim tiešraidē no Londonas arēnas O2 pēdējās asarainajās, pārgalvīgajās, līdz asarām smieklīgajās un bezbailīgajās atvadās no pieciem atlikušajiem Monty Python komiķiem viņu ceļā uz mūžību… uz lielajiem ekrāniem, HD attēla kvalitātē.

Tiešraide angļu valodā.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Lomās: John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook