Apslēptais

Apslēptais

Hidden

1h 55min  |  Trilleris  |  Kinoteātros no: 27.01.2006

Žoržs, literatūras apskatnieks televīzijā, saņem slepeni filmētu video, kurā uzņemta viņa ģimene, kā arī neizprotamus zīmējumus, kas vieš satraukumu. Viņam nav ne jausmas, kas varētu būt šī sūtījuma autors. Ar laiku ieraksti kļūst arvien personiskāki, intīmāki. Tas tikai liecina, ka filmētājs ir sen pazīstams ar Žoržu. Viņš jūt, ka viņam draud briesmas, taču, tā kā nav tiešu draudu, policija atsakās palīdzēt.

Pakāpeniski atklājas, ka videomateriāli ir saistīti ar kādu šausmīgu pāridarījumu, ko Žoržs paveicis savā bērnībā. Kas toreiz notika? Ko kāds vēlas panākt, sūtīdams šos video? Žorža mierīgā dzīve, šādā veidā satopoties ar pagātni, vairs nevar palikt, kāda bijusi.

Filmas "Klavierskolotāja" režisora Mihaela Hanekes jaunā filma "Apslēptais" šogad saņēmusi Kannu kinofestivāla balvu par režiju un nesen filmu ar Danielu Oteju un Žiljetu Binošu galvenajās lomās Eiropas kino akadēmija atzina par 2005. gada labāko Eiropas filmu!

Lomās: Juliette Binoche, Daniel Auteuil, Maurice Benichou, Walid Afkir, Nathalie Richard, Denis Podalydes, Annie Girardot, Bernard Le Coq, Lester Makedonsky, Daniel Duval, Aissa Maiga

Režisors: Michael Haneke

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.