Kur slēpjas patiesība

Kur slēpjas patiesība

Where the Truth Lies

1h 48min  |  Drāma  |  Kinoteātros no: 13.01.2006

Vinss Kolinss (Kolins Fērts) un Lenijs Moriss (Kevins Beikons) ir piecdesmito gadu Amerikas spožākais šovbiznesa duets. Viņu šarms ir neatvairāms, it īpaši daiļā dzimuma vidū. Tomēr, kad dueta viesnīcas numurā tiek atrasta mirusi jauna, skaista sieviete Morīna, viņu karjera izirst. Viņiem ir nesatricināmi alibi un viņi tiek attaisnoti jebkādos kriminālpārkāpumos, taču šis skandāls liek nešķiramajam pārim katram iet savu ceļu.

Piecpadsmit gadus vēlāk mīts par Kolinsa un Morisa saistību ar mīklaino sievietes nāvi joprojām piesaista publikas uzmanību. Jauna un ambicioza žurnāliste Kerena O'Konora (Alisona Lomena) apņemas atklāt abu vīriešu noslēpumu un uzrakstīt noklusēto stāstu. Vinsam Kolinsam tiek piedāvāts viens miljons dolāru ar vienu noteikumu: patiesībai par skandālu, kas izjauca duetu, ir jānāk gaismā. Kas īstenībā notika tai naktī, kad nomira Morīna?

Armēņu izcelsmes kanādiešu režisora Atoma Egojana (Eksotika, Skaistā nākotne, Ararats) filmas "Kur slēpjas patiesība" pamatā ir Ruperta Holmsa romāns.

Lomās: Kevin Bacon, Colin Firth, David Hayman, Rachel Blanchard, Alison Lohman

Režisors Atom Egoyan

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.