Sirsnīgi stāsti lieliem un maziem

Sirsnīgi stāsti lieliem un maziem

1h 14min  |  Animācija, Ģimenes filma  |  Kinoteātros no: 19.03.2010

Latviešu animācijas filmu programma.

Piecas multfilmas lieliem un maziem bērniem – stāsti par draudzību, par drosmi, par iztēli un sapņiem.

Režisora Reiņa Kalnaeļļa multfilmā Kad āboli ripo Kaķa un viņa drauga Pelēna rimto dzīvi saviļņo dārzā ieripojusi savāda ola. Šī animācijas īsfilma izrādīta 59 festivālos 35 pasaules valstīs, kur priecējusi tūkstošiem skatītāju un ieguvusi vairākas balvas.

Pavasaris Vārnu ielā, režisors Edmunds Jansons, ir muzikāls stāsts par mīlestību, godu un piedošanu, kas veidots pēc J.Grīziņa grāmatas „Vārnu ielas republika” motīviem.

Satieciet jau iemīļotās studijas Animācijas Brigāde lelles – jaunā, pasakainā filmā Ledus pavēlnieks (režisors Ēvalds Lācis)! Tā ir stāsts par tāltālu zemi, kur atriebīgs Burvis sasaldē visu karaļvalsti un nolaupa daiļo Princesi. Neskarts paliek vienīgi jaunais Pāžs, kuram nu jāglābj Princesi. Šobrīd multfilma tiek veiksmīgi izrādīta Francijas kinoteātros.

Pazīstamās režisores Rozes Stiebras multfilmā Māsa un brālis abi dodas sapņu ceļojumā uz Ameriku. Katrs no viņiem savus piedzīvojumus sapņo citādi. Abu redzētais savijas košā, bezgalīgā pasakā.

Nobeigumā skatieties režisora Nila Skapāna Burvīgo dienu – košu un krāsainu filmu par to, kā pavisam parasta diena pārvēršas gluži neparastā – pateicoties burvju pogai. Tā tikko izrādīta prestižajā Berlīnes Starptautiskajā filmu festivālā.

----------

Sirsnīgi stāsti lieliem un maziem. Latviešu animācijas filmu programma

Kad āboli ripoPavasaris Vārnu ielāLedus pavēlnieksMāsa un BrālisBurvīga diena

Režisori:Reinis KalnaellisEdmunds JansonsNils SkapānsĒvalds LācisRoze Stiebra

Filma latviešu valodā.


Izplatītājs: Atom Art


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.