Lielais Kristaps. Spēles īsfilmas V

Lielais Kristaps. Spēles īsfilmas V

1h 45min  |  Piedzīvojumu filma, Drāma, Zinātniskā fantastika  |  Kinoteātros no: 16.09.2015

Programma apvieno četras filmas, kuras pēta cilvēku raksturus, viņu centienus gan pēc savas laimes, gan mēģinājumus palīdzēt apkārtējiem. Noslēpumainais Spoguļvīrs; Rīga, kuru pārņēmis laimes kults un negaidīta satikšanās ar agresiju, kura mainīs kāda zēna skatījumu uz dzīvi…

Rebeka / Rīga - 2041 / Spoguļvīrs / Tukšās Zemes Ritmi

---

Rebeka (19 min)

Harija kāzu salonam nonākot uz bankrota robežas, nīkulīgais pusmūža vīrietis kopā ar savu karstasinīgo draugu Leo izgudro, kā nosargāt veikala nākotni – viņi izglābs ēkas saimnieka pazudušo dēlu.

režisors Dāvis Dreimanis, producents Daiga Livčāne

Latvijas Kultūras akadēmija

---

Rīga - 2041 (37 min)

RĪGA-2041 ir apvienoti vairāki stāsti, kas ataino cilvēku meklējumus pēc laimes. Filmas darbība norisinās Rīgā, pilsētā, kuru ir pārņēmis laimes kults. Filmas varoņi neatgriezeniski maina savu izskatu un jaunības mīlestību, laimes dakterīši ir pieprasīta profesija. Atbildēt, vai nākotnē laime rodama tehnoloģiskos risinājumos, vai arī tomēr jāklausa senajam ticējumam, ka katrs pats ir savas laimes kalējs.

režisori Adina Istrate, Triin Ruumet, Didzis Eglītis, Kārlis Vītols; producents Viesturs Graždanovičs

Studija URGA

---

Spoguļvīrs (21 min)

Nedrošība un kautrība ir topošā jurista Vika galvenie šķēršļi ceļā uz panākumiem karjerā, par kuriem viņš tik ļoti sapņo. Kad viņu uzrunā noslēpumainais svešinieks Spoguļvīrs, viņš piekrīt sadarbībai, nenojaušot, ka drīz vien viņš pilnībā zaudēs kontroli pār savu dzīvi.

režisors Agnese Laizāne, producenti Uldis Cekulis, Simona Poga

VFS Films, FreshStep Productions

---

Tukšās Zemes Ritmi (28 min)

Arvīds ir 14 gadus vecs zēns, kurš dzīvo mazā lauku ciematā un savas dienas aizvada kaļot nākotnes plānus ar savu labāko draugu Klāvu. Devies rīta skrējienā, Arvīds neapzināti nokļūst situācijā, kurā viņš kļūst par liecinieku pats savas mežonīgās dabas izpausmei. Arvīda rīcība liek viņam aizdomāties par savu dzīvi ciematā un raudzīties uz apkārt notiekošo citā gaismā.

režisors Reinis Spaile, producents Undīne Bukа

Studija Lokomotīve


Izplatītājs: Lielais Kristaps


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes