Led Zeppelin: Celebration Day

Led Zeppelin: Celebration Day

2h 4min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 26.10.2012

Gaidot Led Zeppelin vēsturisko koncertu Londonas O2 arēnā, vairāk nekā 20 miljoni fanu bija pieteikušies uz tikai 18 tūkstošiem pieejamo biļešu izlozi.

2007. gada 10. decembrī Led Zeppelin kāpa uz Londonas O2 arēnas, lai headlaineru statusā spēlētu koncertu, kas bija veltīts mīļam draugam un ierakstu kompānijas Atlantic Records dibinātājam Ahmetam Erteganam. Vairāk nekā divu stundu garumā, grupa izpildīja tai raksturīgās blūza caurvītās rokenrola kompozīcijas, kas savulaik acumirklī kļuva par Led Zeppelin leģendas daļu. Grupas dibinātājiem Džonam Polam Džonsam, Džimijam Peidžam un Robertam Plāntam pievienojās Džeisons Bonams, mūžībā aizgājušā bundzinieka Džona Bonama dēls, lai izpildītu 16 no slavenākajām grupas dziesmām, tostarp par pagrieziena punktu kļuvušās “Whole Lotta Love,” “Rock And Roll,” “Kashmir,” un “Stairway To Heaven.”

Kaut arī uz biļetēm pretendēja 20 miljoni cilvēku, grupas pirmo uzstāšanos headlaineru statusā 27 gadu laikā redzēja tikai 18 tūkstoši, kam bija laimējies iegūt sēdvietas vispasaules loterijā. Tagad pirmoreiz fani vairāk nekā 40 teritorijās visā pasaulē varēs baudīt šo vēsturisko notikumu, gluži kā sēžot pirmajās rindās, izcilā HD kvalitātē ar augstvērtīgu surround skaņu. Koncerts uz lielā ekrāna būs baudāms ierobežotu laika posmu.

Režisors: Dick Carruthers

Producents: Jeremy Azis

Led Zeppelin: Robert Plant, Jimmy Page. John Paul Jones, Jason Bonham


Izplatītājs: Omniverse Vision
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes