André Rieu Magical Maastricht: Together in Music

André Rieu Magical Maastricht: Together in Music

2h 20min  |  Mūzika, Koncerts  |  Kinoteātros no: 29.08.2020

Andrē Rjē ir atgriezies kinoteātros, lai ikvienam pacilātu garu!

Andrē Rjē ar “Maģisko Māstrihtu” svin savu slaveno mūziķa dzimtajā pilsētā notiekošo koncertu piecpadsmito gadskārtu. Valšu karalis programmai izraudzījies pašas iespaidīgākās interpretācijas un emocionālākās dziesmas, lai ļautu jums vietējos kinoteātros baudīt viņa izslavēto brīvdabas koncertu atmosfēru.

Neviena vasara nav pilnskanīga bez burvīgajiem Andrē Rjē valšiem un nepārspējamā Johana Štrausa orķestra. Mūzika tuvina cilvēkus, nes cerību un prieku – un pašlaik mums to vajag vairāk nekā jebkad!

Ekskluzīvā intervijā no Vrijthofas laukuma Māstrihtā Andrē Rjē atklāj kinoteātru translācijas vadītājai Šarlotei Hokinsai, kā maestro dzīve mainījusies globālās pandēmijas laikā un ko tas nozīmē nākotnei. Kā viņš, mūziķis, tēvs un vectēvs, tiek galā ar izolāciju? Šis ir vislabākais veids, kā tuvoties Andrē un iepazīt mūziķi personīgi!

Pievienojieties Andrē Rjē, Johana Štrausa orķestrim, viņa pasaulslavenajiem soprāniem un “platīna tenoriem” šīs vasaras pacilājošajā koncertā, drošībā savā kinoteātrī, lai atkal būtu kopā ar iemīļotajiem mūziķiem. Gaidāmais sezonas notikums sildīs sirdi!

Iegāgājieties biļetes uz Andrē Rjē “Maģisko Māstrihtu” jau tagad! Kopā garā, kopā mūzikā!


Izplatītājs: Piece of Magic Entertainment
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.