NT LIVE - Sapnis vasaras naktī

NT LIVE - Sapnis vasaras naktī

NT LIVE - A Midsummer Night’s Dream

3h 0min  |  Teātris  |  Kinoteātros no: 15.10.2020

Viljams Šekspīrs "Sapnis vasaras naktī"

“Nedz dzirdējis to pasakā vai stāstā,

Ka īstas mīlas ceļš ir bijis gluds.”

Naidīgs laumu karaļpāris uz meža takas sastop četrus aizbēgušus mīlētājus un aktieru trupu, kas cenšas mēģināt lugu. Viņi iekarst strīdā, un burvju pasaules valdnieki iejaucas mirstīgo dzīvē, veidojot mīlas trijstūrus, radot maldīgas personas un pārvērtības… un izraisot neticami smieklīgas, bet liktenīgas sekas.

Šekspīra visslavenākā romantiskā komēdija tiks translēta izrādes ierakstā no Bridge Theatre Londonā. Gvendolina Kristi (Gwendoline Christie, “Troņa spēles”), Olivers Kriss ( Oliver Chris, “Zaļais spārns”, NT Live ietvaros rādītā izrāde “Marksa jaunība”), Deivids Mūrsts (David Moorst, NT Live ietvaros rādītā izrāde “Aleluja!") un Hammeds Animašons (Hammed Animashaun,”Frizētavas hronikas”) tēlo galvenās lomas - Tifāniju, Oberonu, Paku un Pamatiņu.

Nikolasa Haitnera (Nicholas Hytner) režijā šis “Sapņa vasaras naktī” iestudējums stiprinās viņa iespaidīgā “Jūlija Cēzara” (NT Live, 2018) iestudējuma panākumus. The Bridge Theatre pārtaps par mežu – pasaku valstību ar lidojošām fejām, indīgu miglu un dzīrēm mēnesnīcā, kam aizrautīgi sekos skatītāji, kas pārvietojas, sekojot darbībai.

IZRĀDE ANGĻU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.


Izplatītājs: BY Experience
Režisors: Nicholas Hytner
Lomās: Gwendoline Christie, Oliver Chris, David Moorst, Hammed Animashaun
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.