NT LIVE - Frankenšteins

NT LIVE - Frankenšteins

NT LIVE - Frankenstein

2h 11min  |  Teātris  |  Kinoteātros no: 05.11.2020

Oskara balvas laureāta Denija Boila ("Vilcienvakte", "Graustu miljonārs") iestudētajā izrādē "Frankenšteins" galvenās lomas atveido Benedikts Kamberbačs ("12 gadi verdzībā", "Tumsā: Zvaigžņu ceļš") un Džonijs Lī Millers ("Vilcienvakte", "Mensfīldas parks"), pārmaiņus Viktora Frankenšteina un viņa radītā briesmoņa lomās.

2011. gadā šī izrāde kļuva par vienu no iecienītākajiem Karaliskā Nacionālā teātra iestudējumiem, uz kuru biļetes bija pilnībā izpārdotas. Un kopš tā laika tās translācija kļuvusi par starptautiska mēroga sensāciju – to kinoteātros visā pasaulē noskatījies pusmiljons cilvēku.

Bērnišķīga savā nevainībā, bet groteska pēc ārienes ir apjukusī radība, kuru tās šausmu pārņemtais radītājs Frankenšteins iesviež naidīgā pasaulē. Uz katra soļa sastopot nežēlību, vientuļā radība arvien dziļāk slīgst izmisumā un atriebes kārē, līdz nolemj izsekot savu radītāju un noslēgt ar viņu baisu vienošanos.

Šajā līdz sirds dziļumiem satriecošajā gotiskās literatūras klasikas stāstā paustas augošas bažas par zinātnieku atbildību, vecāku nolaidību pret bērniem, izziņas iespēju attīstību, kā arī labā un ļaunā būtību.

Seanss 5. novembrī: Džonijs Lī Millers kā Viktors Frankenšteins, Benedikts Kamberbačs - kā radība.

IZRĀDE ANGĻU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.


Izplatītājs: BY Experience
Režisors: Danny Boyle
Lomās: Benedict Cumberbatch, Jonny Lee Miller
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.