Guns N' Roses LIVE at London O2 /Atcelts!/

Guns N' Roses LIVE at London O2 /Atcelts!/

Guns N' Roses LIVE at London O2 /Cancelled!/

2h 20min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 09.11.2012

Papildināts: koncerta izrādīšana atcelta visā pasaulē! Informācija par biļešu atgriešanu - drīzumā.

Šī koncertfilma ir veltīta vienai no nozīmīgākajām kulta grupām pasaulē - Guns N’ Roses. Nesenās Eiropas un Ziemeļamerikas koncertturnejas “Up Close and Personal” laikā 2012. gada 31. maijā grupa uzstājās arī 20 000 cilvēku lielai auditorijai pasaulslavenajā Londonas O2 arēnā. Šis megakoncerts tika iemūžināts lieliskā augstas izšķirtspējas kvalitātē ar pilnu digitālu surround skaņu un patlaban tiek gatavots izplatīšanai kinoteātros visā pasaulē.

Guns N' Roses, kas daudzuprāt ir viena no izcilākajām rokenrola grupām pasaulē, ekscentriskā rokera Aksla Rouza vadībā pēdējo 20 gadu laikā izpildījusi pašas augstvērtīgākās un aizraujošākās rokenrola kompozīcijas. Ar visā pasaulē pārdotiem vairāk nekā 100 miljoniem albumu grupa ierindojama starp vispieprasītākajām pasaulē. Guns N' Roses šī gada sākumā uzņemta Rokenrola slavas zālē.

Rokgrupai Thin Lizzy piepalīdzot, Guns N' Roses - viena no ietekmīgākajām grupām rokenrola mūzikas pasaulē – ir īstenojusi solīto un piepildījusi Londonas O2 arēnu ar elektrizējošu un valdzinošu mūziku.


Izplatītājs: Allied Media


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.