Kuprainais kalns

Kuprainais kalns

Brokeback Mountain

2h 14min  |  Drāma  |  Kinoteātros no: 03.02.2006

Teksasas un Vaiomingas plašajās ārēs norisinās mīlas stāsts mūža garumā starp diviem kovbojiem, kas satikās 1963. gada vasarā. Kad jaunie puiši Eniss (Hīts Ledžers) un Džeks (Džeiks Gilenhols) tika norīkoti ganībās majestātiskajā Kuprainajā kalnā, viņi nepārvarami tiecās viens pēc otra draudzības un dziļākas tuvības. Tā bija draudzība, kas kļuva par noslēpumu.

Vasarai beidzoties, pienāca laiks šķirties. Viņi aizbrauca katrs uz savu pusi, lai apprecētos, pasaulē nāca bērni. Pēc četriem gadiem satiekoties, vīrieši atklāja, ka laiks ir tikai stiprinājis abu pieķeršanos. Katru gadu viņi satikās Kuprainajā kalnā, bet pat būdami šķirti, sastapās ar tādiem mūžīgiem jautājumiem kā uzticība, pieķeršanās un paļaušanās. Tomēr viņu dzīvēs bija kāds nemainīgs dabas spēks - mīlestība.

"Oskara" laureāta režisora Anga Lī ("Tīģeris un drakons", "Prāts un jūtīgums") drāmas pamatā ir Pulicera prēmijas laureātes Annijas Proulksas stāsts. "Kuprainais kalns" jau bagātīgi godalgots, tostarp saņēmis Labākās filmas "Zelta lauvu" 2005. gada Venēcijas kinofestivālā un nominēts septiņām "Zelta globusa" balvām.

Lomās: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle Williams, Randy Quaid, Anne Hathaway, Anna Faris, Linda Cardellini

Režisors: Ang Lee

Filma angļu valodā ar subtitriem latviašu un krievu valodās.


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.