Izstāde: Canaletto & the Art of Venice

Izstāde: Canaletto & the Art of Venice

Exhibition On Screen: Canaletto & the Art of Venice

1h 25min  |  Dokumentāla filma, Izstāde  |  Kinoteātros no: 08.02.2018

Karalienes galerijā Bakingemas pilī.

"Izstādes uz ekrāna" piektā sezona tiek atklāta ar Kanaleto un Venēcijas mākslu, ar ceļojumu Venēcijas slaveno mākslinieku dzīvē un mākslā. Neviens mākslinieks nespētu Venēcijas būtību un valdzinājumu uztvert labāk kā Džovanni Antonio Kanāle, pazīstams kā Kanaleto.

Ievērojamais vairāk nekā 200 gleznu, zīmējumu un grafikas darbu apkopojums palīdz gūt ieskatu Kanaleto un viņa laikabiedru meistarībā, kā arī pilsētā, ko viņš meistarīgi attēlojis. Filma dod iespēju ielūkoties divās oficiālajās karaliskajās rezidencēs – Bakingemas pilī un Vindzoras pilī, lai vairāk uzzinātu par mākslinieku un Džozefu Smitu, kurš iepazīstināja Lielbritāniju ar Kanaleto.

Kino apmeklētāji sāks savu 21. gadsimta lielo ceļojumu, apmeklējot vietas, kas priecējušas viņu 18. gadsimta līdziniekus un ko Kanaleto iemūžinājis savos darbos – sākot ar Rialto tiltu, Svētā Marka laukumu, Dodžu pili un beidzot ar Svētā Jāņa un Pāvila baznīcu. Filmu bagātina Karaliskās kolekcijas fonda kuratori un pasaules ievērojamākie Venēcijas vēstures eksperti, un tā sagādā lielisku izdevību ne vien apskatīt izstādi, bet arī tuvināties Kanaleto un pilsētai, kas viņu iedvesmoja.

Režisors: Deivids Bikerstāfs

FILMA ANGĻU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.


Izplatītājs: Seventh Art Productions
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.