David Gilmour – Live at Pompeii

David Gilmour – Live at Pompeii

2h 0min  |  Mūzika, Koncerts  |  Kinoteātros no: 13.09.2017

45 gadus pēc tam, kad Deivids Gilmors no Pink Floyd leģendārajā romiešu amfiteātrī Pompejos nofilmēja savu Live At Pompeii, mūziķis ir atgriezies, lai sniegtu divus krāšņus šovus savā gadu ilgajā koncertturnejā ar Lielbritānijas albumu tabulas pirmo vietu ieņēmušā albuma Rattle That Lock repertuāru. Šīs izrādes bija pirmie rokkoncerti vēsturē, kas tika sniegti publikai akmenī cirstajā romiešu amfiteātrī, un tikai divus vakarus 2600 skatītājiem bija iespēja stāvēt tajās pašās vietās, kur m. ē. 1. gadsimtā bija cīnījušies gladiatori.

‘David Gilmour Live At Pompeii’ ir audiovizuāla izrāde, kuras centrā ir lāzeri, pirotehnika un milzīgs apļveida ekrāns, uz kura īpaši šim šovam veidotas filmas papildina dziesmas, bet pats svarīgākais ir un paliek fantastiskā mūzika un grupas dalībnieku – visu zvaigžņu – izcilais sniegums. Šovā izskan kompozīcijas no visiem Gilmora radošās darbības posmiem, kā arī daudzas Pink Floyd klasiskās dziesmas, tostarp 'One Of These Days' – vienīgā dziesma, kas izpildīta arī grupas 1971. gada koncertā.

Abos koncertos atskaņots arī pavisam īpašs 'The Great Gig In The Sky' izpildījums no albuma 'The Dark Side Of The Moon'; šo kompozīciju Gilmors reti atskaņo savos solokoncertos. Šajā koncertfilmā iekļauts labākais no abiem šoviem, un to 4k tehnikā nofilmējis režisors Gevins Elders. ‘David Gilmour Live At Pompeii’ rāda mākslinieku, kurš atrodas zenītā un izpilda spožu materiālu kopā ar savu pasaulslaveno grupu unikālā vidē vienā īpašā pasākumā.

Programmā iekļautas dziesmas no Gilmora abiem nesenajiem lielu ievērību guvušajiem albumiem - Rattle That Lock un On An Island, kā arī citas solodziesmas un grupas Pink Floyd klasiskās kompozīcijas, tostarp Wish You Were Here un Comfortably Numb.

Abi ‘David Gilmour Live at Pompeii’ koncerti saņēmuši sajūsmas pilnas atsauksmes no faniem un kritiķiem, ieskaitot 5 zvaigznes laikrakstā The Guardian.

Koncerts “David Gilmour Live at Pompeii” satur spilgtas gaismas šovu, kas var ietekmēt cilvēkus, kuri ir uzņēmīgi pret gaismjūtīgu epilepsiju.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Režisors: Gavin Elder
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.