NT LIVE - Apsēstība

NT LIVE - Apsēstība

NT LIVE - Obsession

2h 0min  |  Teātris  |  Kinoteātros no: 11.05.2017

Džūda Lovs ("Jaunais pāvests", "Tuvāk", "Talantīgais misters Riplijs") atveido galveno lomu izrādē "Apsēstība", kas būs skatāma tiešraidē no Bārbikana teātra Londonā. Režisora Lukīno Viskonti 1943. gadā uzņemtās filmas jaunās teātra adaptācijas režisors ir Ivo van Hovs (NT Live programmā skatītas viņa veidotās izrādes "Skats no tilta" un "Heda Gablere").

Džīno ir klaidonis – nošņurcis, bet neatvairāmi pievilcīgs. Kādā ceļmalas krogā viņš satiek vīru un sievu – Džuzepi un Džovannu. Džīno un Džovanna neglābjami ieskatās viens otrā, sāk vētrainu romānu un nolemj nogalināt Džovannas vīru. Taču šajā stindzinošajā stāstā par kaislību un iznīcību noziegums kalpo tikai, lai abus šķirtu.

"Apsēstība" iestudējums tapis, Londonas trupai Barbican Theatre Productions Limited sadarbojoties ar Amsterdamas Toneelgroep, kā arī piedaloties Wiener Festwochen un Les Théâtres de la Ville de Luxembourg; līdzproducenti – Holland Festival un David Binder Productions. Finansiālu atbalstu sniegušas Apvienotās Karalistes un Nīderlandes Karalistes vēstniecības

IZRĀDE ANGĻU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.


Izplatītājs: BY Experience
Režisors: Ivo van Hove
Lomās: Jude Law
Saites: Oficiālā mājas lapa


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.