MISS SAIGON: THE 25TH ANNIVERSARY PERFORMANCE

MISS SAIGON: THE 25TH ANNIVERSARY PERFORMANCE

3h 0min  |  Mūzikls  |  Kinoteātros no: 26.10.2016

Leģendārais mūzikls “Mis Saigona” – kinoteātros tikai vienu vakaru. Šī krāšņā, pilnībā izpārdotā, visā pasaulē pazīstamā sensacionālā mūzikla 25. gadadienas izrādē iekļauta arī tēlotāju sākotnējā sastāva uzstāšanās – viņu vidū Džonatans Praiss un Lea Salonga. Šo skaļu atzinību guvušo jauniestudējumu “The Daily Telegraph” sauc par “ārkārtīgi aizraujošu, skaudru un emocionāli aizkustinošu, bet “The Daily Mail” pasludina par “visu laiku dižāko mūziklu”. Šis neaizmirstamais mīlas stāsts vēstī par jaunās, karā par bāreni palikušās bārmenes Kimas traģisko likteni – viņa iemīlas amerikāņu kareivī Krisā, bet abus izšķir Saigonas krišana.

Komponisti – Klods Mišels Šēnbergs un Alēns Bublils (“Nožēlojamie”), dziesmu teksta autori - Bublils un Ričards Maltbijs juniors. Sera Kamerona Makintoša mūzikls “Mis Saigona” veidots pēc Pučīni operas ”Madame Butterfly” motīviem. Mūzikla darbība notiek Saigonā, 1975. gadā, Vjetnamas kara noslēgumā, un tas vēstī par jaunās, karā par bāreni palikušās bārmenes Kimas traģisko likteni – viņa iemīlas amerikāņu kareivī Krisā, bet abus izšķir Saigonas krišana.

Neparasti talantīgajā “Mis Saigonas” 25. gadadienas izrādes tēlotāju sastāvā ietilpst Džons Džons Brions Inženiera lomā, Eva Noblezada Kimas lomā, Alistērs Bremers – Kriss, Hjū Meinards – Džons, Temsina Kerola – Elena un Rašele Anna Go – Džidži.

Kinoteātru apmeklētāji arī varēs vērot īpašu fināla ainu, kurā 25. gadadienas tēlotāju sastāvam uz skatuves pievienosies pirmiestudējuma aktieri – Džonatans Praiss, Lea Saronga un Saimons Baumens. ”Picturehouse Entertainment” izplatīšanas nodaļas vadītājs Marks Alenbijs komentē: “Ir aizraujoši sadarboties ar “Universal” un Kameronu Makintošu, veidojot šo aizraujošo projektu, un mēs ticam, ka skatītājiem visa pasaulē ļoti patiks šis ļoti neparastais iestudējums.”


Izplatītājs: StoryHill Oy
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.