Andrē Rjē 2016. gada Māstrihtas koncerts

Andrē Rjē 2016. gada Māstrihtas koncerts

André Rieu's 2016 Maastricht Concert

3h 0min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 24.07.2016

Andrē Rjē, kurš miljoniem cienītāju pazīstams kā valšu karalis, ir viens no pasaulē populārākajiem mūziķiem. Viņa leģendārais ikgadējais Māstrihtas koncerts ir gada visdedzīgāk gaidītais kino pasākums, kas pagājušajā gadā vairākās valstīs uzstādīja apmeklējuma rekordu.

Krāšņajā koncertā, kas notiek uz fantastiskas viduslaiku pils fona Māstrihtā – Nīderlandes pilsētā, kurā dzīvo pats Rjē, maestro redzams savā elementā kopā ar pasaulslaveno Johana Štrausa orķestri sešdesmit mūziķu sastāvā, soprāniem, tenoriem un pavisam īpašiem viesiem. Rjē sola un sniedz neaizmirstamu humora, līksmes un emocijām bagātu muzikālu baudījumu visu gadagājuma cilvēkiem.

Komentējot šīgada koncertu, Andrē Rjē ir teicis: “Katru gadu mēs atrodam ceļus, kā padarīt koncertu pilsētā, kurā es dzīvoju, par unikālu baudījumu gan mūsu publikai, kas pulcējusies centrālajā laukumā, gan arī tiem, kas mūs vēro kinoteātros. Mēs ieguldām daudz laika, enerģijas un mīlestības, lai radītu kaut ko īpašu – Māstrihtas sevišķo burvestību.”

Andrē Rjē 2016. gada Māstrihtas koncertu kinoteātros vadīs Šarlote Hokinsa, kas pieteiks programmu un intervēs Andrē Rjē brīdī, kad maestro būs nokāpis no skatuves, - tikai un vienīgi kinoteātru apmeklētājiem. Andrē Rjē 2016. gada Māstrihtas koncerts solās kļūt par lielāko un krāšņāko koncertu, kāds jebkad rādīts kinoteātros!

Runātais teksts holandiešu un angļu valodā ar subtitriem angļu valodā.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.