ESL One Cologne 2015 CS:GO FINALS LIVE

ESL One Cologne 2015 CS:GO FINALS LIVE

ESL One Cologne 2015 Counter-Strike: Global Offensive FINALS LIVE

3h 0min  |  Tiešraide, E-sports  |  Kinoteātros no: 23.08.2015

Kibersports kinoteātros turpinās - pasaulē lielākā videospēles Counter-Strike turnīra fināla tiešraide no Ķelnes. Turnīrs notiks Eiropas otrajā lielākajā stadionā – Lanxess arēnā Ķelnē, Vācijā, SVĒTDIEN, 23. AUGUSTĀ.

Pievienojies pūļa ovācijām un izbaudi vēl nebijušu sajūsmu un atmosfēru, kas valdīs Counter-Strike: Global Offensive turnīrā, labākajām komandām pasaulē mērojoties spēkiem tūkstošiem fanu priekšā.

ESL One Counter-Strike fināla tiešraidi kinoteātros vadīs YouTube sensācija Soe Gšvinda-Penska (SOEMBIE), kas iepazīstinās skatītājus ar turnīra norisēm. Soe būs tiešraides vadītāja, kad padarīs Counter-Strike: Global Offensive baudījumu daudz izklaidējošāku un aizraujošāku, nekā to noskatoties mājās.

Soe ievedīs profesionālo spēlētāju iesildīšanās zonā, turnīra vadītāju un komentētāju telpās, kā arī aizvedīs uz LANXESS arēnas aizkulisēm, kur spēlētāji gatavosies mačam. Viņa iepazīstinās ar fināla komandām, nodrošinās intervijas tiešraidē, lai gūtu ieskatu par katras komandas stratēģiju un domu gājienu, kas sacensību dalībniekus novedīs taisnā ceļā līdz finālspēlei.

Nepalaidiet garām iespēju! Vērojiet divas pasaulē labākās komandas cīņā par prestižo ESL One čempiona titulu. Uzgavilējiet savai mīļākajai komandai un pievienojieties tai ceļā pretim uzvarai.

Pasākums angļu valodā.


Izplatītājs: BY Experience
Saites: esportsincinema.com


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.