Andrē Rjē 2015. gada Māstrihtas koncerts

Andrē Rjē 2015. gada Māstrihtas koncerts

André Rieu's 2015 Maastricht Concert

3h 15min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 18.07.2015

CinemaLive ar prieku piedāvā Andrē Rjē 2015. gada Māstrihtas koncertu, ko ar satelītu pārraidīs visā Lielbritānijā, Īrijā un Eiropā sestdien, 18. jūlijā vispasaules kinoteātru pasākuma ietvaros.

11. gadu Andrē Rjē sniedz tradicionālos ikvasaras koncertus, kas notiek visromantiskākajā Nīderlandes pilsētas laukumā – Māstrihtas Vrijthofā! Vienā no gada neparastākajiem koncertiem – krāšņajā maestro izrādē bangos emocijas. Kā vienmēr, Andrē piebiedrosies viņa slavenais Johana Štrausa orķestris, viņa soprāni, tenori un arī ļoti īpaši viesi. Paredzams, ka 2015. gada koncerts būs līdz šim lielākais un krāšņākais Rjē priekšnesums uz kinoteātru ekrāniem!

Viens no vispopulārākajiem koncertmāksliniekiem pasaulē, "valša karalis" liks lietā savas burvju spējas, lai radītu neaizmirstamu, ar humoru , mūziku un labām emocijām piepildītu vakaru visu vecumu klausītājiem. Ļaujieties apbrīnojamajai atmosfērai, kas valdzina publiku visās pasaules malās un kas parasti pulcējas, lai kopā izbaudītu skaistu mūziku, dziesmas, smieklus, dejas un arī dažas asaras!

Kā vienmēr, CinemaLive programmai būs vadītājs, kas pieteiks koncertu un ekskluzīvā intervijā tikai kinoskatītājiem sarunāsies ar Andrē, tiklīdz viņš nokāps no skatuves.

Runātais teksts holandiešu un angļu valodā ar subtitriem angļu valodā.


Izplatītājs: StoryHill Oy
Saites: Oficiālā mājas lapa, Facebook


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.