"Spektrs II" - Holivudas studiju prezentācija

"Spektrs II" - Holivudas studiju prezentācija

0h 45min  |  Lekcija  |  Kinoteātros no: 09.11.2014

Pasākums notiek kinofestivāla "Spektrs II" ietvaros 9.novembrī: http://www.forumcinemas.lv/Events/Spektrs/.

Kopā ar lielākajām Holivudas studijām aicinām uz ekskluzīvu (!) iespēju ielūkoties tajā, kas mūs gaida uz kinoteātru ekrāniem 2015. gadā - skaļākie grāvēji, spožākās zvaigznes, lieli un mazi, taču vienmēr patīkami pārsteigumi pa tiešo no kinoindustrijas mekas, tikai vienu stundu tepat Rīgā!

UZMANĪBU! Prezentācijas laikā tiks demonstrēti audiovizuālie materiāli, kuri publiski nav pieejami (arī tajos internetos) un iepriekš demonstrēti vien kinoindustrijas iekšējos pasākumos vai vispār nekur un nevienam, tāpēc visas ierakstošās ierīces būs jāatstāj aiz zāles durvīm, bet auditorijā visu prezentācijas laiku atradīsies apsardze. Lūdzam izturēties ar cieņu un sapratni pret studiju prasībām un citiem skatītājiem, ja radīsies kaut mazākās aizdomas par noteikumu pārkāpšanu, prezentācija tiks pārtraukta, ieradīsies Robokops, un nav zināms, kurš no variantiem ir nepatīkamāks.

Bezmaksas ielūgumi no 31.oktobra k/t kasēs un internetā pieejami aktīvākajiem Forum Cinemas Kino Kluba biedriem - Kino Faniem un Kino Guru. Vietu skaits ierobežots.


Izplatītājs: Kinoblogeri, SIA
Saites: Spektrs


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.