Mylène Farmer: Timeless 2013 The Movie

Mylène Farmer: Timeless 2013 The Movie

2h 0min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 24.04.2014

Milēna Fārmere dzimusi Kvebekā un augusi Francijā un ir viena no veiksmīgākajām māksliniecēm Francijas mūzikas ierakstu vēsturē. Pārdoti vairāk nekā 30 miljoni dziedātājas ierakstu, un viņa sasniegusi rekordu – visvairāk dziesmu pirmajā vietā Francijas topos. Dažas no viņas populārākajām dziesmām ir "Désenchantée", "Pourvu qu'elles soient douces", "Sans contrefaçon", "Libertine", "California", "XXL", "C'est une belle journée", "Rêver", "Les Mots" un "Oui mais... non".

Dziesma "Désenchantée" (1991) kļuva par franču popmūzikas fenomenu; tās politiskais saturs rada starptautisku atbalsi. Francijā tā ieņēma pirmo vietu un topa augšgalā palika 9 nedēļas. Tolaik tas bija visvairāk pārdotais singls ne tikai Francijas, bet arī pasaules vēsturē! 6 nedēļas tā bija arī Beļģijas topa pirmajā vietā, kā arī nonāca Kanādas Top 10, Austrijas un Nīderlandes Top 20 dziesmu sarakstā.

Filma ir īsts kinematogrāfijas mākslas darbs, uzņemta "CinemaScope", ar "Dolby Surround 5.1" skaņas miksu, kas paredzēts tieši kinoteātriem.

Brīnišķīgi tērpi, satriecošas dekorācijas – filma MYLÈNE FARMER: TIMELESS 2013 ir neaizmirstams un vienreizīgs, kinoteātrī baudāms piedzīvojums!

FILMAS REŽISORS: Fransuā Anss


Izplatītājs: Pathé Live
Saites: pathelive.com


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.