Judas Priest – Epitaph

Judas Priest – Epitaph

2h 22min  |  Koncerts  |  Kinoteātros no: 07.06.2013

Leģendārā smagā metāla grupa Judas Priest svin 40. gadskārtu kopš pirmā ieraksta tapšanas ar savas pēdējās pasaules turnejas EPITAPH pēdējo koncertu, kas nofilmēts Londonas koncertzālē Hammersmith Apollo 2012. gada maijā.

Grupa Judas Priest – smagā metāla leģenda, kuru ietekme uz veselām mūziķu un smagā metāla fanu paaudzēm nav izmērojama, 40. gadskārtu kopš pirmā ieraksta tapšanas atzīmē ar koncerta EPITAPH ieraksta demonstrēšanu kinoteātros. Elektrizējošā koncertierakstā iekļautas dziesmas no visiem 14 Judas Priest klasiskajiem albumiem, kas nākuši klajā no 1974. līdz 2008. gadam. Šī ir vienreizēja iespēja visiem faniem baudīt, kā raksta rokmūzikai veltītais britu žurnāls "Kerrang!", "vienu no visu laiku nozīmīgākajiem un ietekmīgākajām smagā metāla mūzikas izpausmēm" šajā vēsturiskajā koncertā, kas filmēts augstākajā HD attēla un 5.1 surround skaņas kvalitātē.

Judas Priest pašreizējā sastāvā ietilpst solists Robs Helfords, ģitāristi Glens Tiptons un Ričijs Folkners, basģitārists Ians Hils un bundzinieks Skots Treviss.


Izplatītājs: Omniverse Vision
Saites: www.judaspriest.com


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.

Bildes