Dieva bruņas 3: Misija Zodiaks

Dieva bruņas 3: Misija Zodiaks

Chinese Zodiac

2h 4min  |  Piedzīvojumu filma, Asa sižeta filma  |  Kinoteātros no: 15.03.2013

Stāsta galvenais varonis – dārglietu mednieks Džejs Sī ar iesauku Vanags. Pazīstams antikvārs viņam piedāvā atrast sešas statuetes – dzīvnieku galvas. Savulaik šīs bronzas skulptūras ietilpa 12 priekšmetu komplektā, kas attēloja Zodiaka zīmes. Savulaik figūras atradušās Vasaras pilī, Pekinas apkaimē. 1860. gadā Otrā opija kara laikā angļu – franču karaspēks vareno celtni izlaupīja un sagrāva, bet statuetes pazuda bez miņas.

Sākumā Džei Si ar komandu dodas uz Franciju, jo zināms, ka divas statuetes atrodas pie kāda franču kolekcionāra. Laikā, kad norisinās statuešu konfiskācija, Džei Si iepazīstas ar Koko – ķīniešu studenti, kura mācās Parīzē. Meitene aktīvi iesaistās nozaudēto figūriņu atgūšanas operācijā. Tajā pašā laikā Džei Si iegūst nopietnu ienaidnieku – Šato Marso pils apsargu Pjēru. Tomēr Džei Si iegūst arī uzticamu draugu – izputējušu aristokrāti Ketrīnu, kuras mājā viņš atrod vienu no statuetēm. Koko un Ketrīna pievienojas Vanaga kompānijai.

Grupa atjaunotā sastāvā dodas uz topu salu, kur uz sēkļa uzskrējuša kuģa atlūzās atrod vēl divas statuetes. Tropos Džei Si un viņa draugiem pretī stājas pirātu banda. Tikai pateicoties nevainojamām kaujas iemaņām, viņiem izdodas šajā cīņā uzvarēt. Kad Džei Si atgriežas mājās, viņš uzzina, ka noslēpumainais pasūtītājs jau ir savācis sešas statuetes. Tāpēc nav brīnums, ka Vanags nolēmis viņam pasniegt labas uzvedības stundas.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Bigsales OÜ
Režisors: Jackie Chan
Lomās: Jackie Chan, Qi Shu, Oliver Platt


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.