Šreks Trešais (LV)

Šreks Trešais (LV)

Shrek The Third (LV)

1h 33min  |  Animācija  |  Kinoteātros no: 08.06.2007

Kad Šreks apprecēja princesi Fionu, kļūt par Tāltālās karaļvalsts karali nebija viņa plānos. Bet kad viņa sievastēvs - karalis Herolds saslimst, Šreka rokās ir atrast piemērotu kandidātu karaļa tronim vai arī viņam pašam nāksies atteikties no klusās un mierīgās dzīves purvā, lai kāptu tronī.

Kopā ar labākajiem draugiem - Ēzelīti un Runci Zābakos, Šreks dodas ceļā, lai uzmeklētu to, kurš, viņaprāt, būtu karaļa troņa cienīgs - Fionas radinieku Ārtiju. Kamēr Šreks ir ceļā, Tāltālajā karaļvalstī notiek trakas lietas - Daiļais princis kopā ar sliktajiem pasaku varoņiem iebrūk pilsētā, ar mērķi sagrābt troni savās rokās.

Gundars Āboliņš - Šreks, Artūrs Skrastiņš- Ēzelītis, Evija Skulte - Fiona, Akvelīna Līvmane - Karaliene, Ģirts Jakovļevs - Karalis, Pēteris Šogolovs - Runcis zābakos, Artis Robežnieks - Daiļais princis, Katrīne Pasternaka - Feja, Jakovs Rafalsons - Ļaunā mātes meita u.c.

Lomas ieskaņojuši: Dita Lūriņa, Santa Didžus, Pēteris Liepiņš, Imants Vekmanis, Jānis Jarāns, Jānis Kirmuška, Leons Krivāns, Imants Pakalnietis, Andris Freidenfelds un citi.

Režija: Raman Hui, Chris Miller

Filma ieskaņota latviešu valodā.


Izplatītājs: Paramount Pictures International


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.