Zaudētie apskāvieni

Zaudētie apskāvieni

Los abrazos rotos

2h 10min  |  Trilleris, Drāma, Romantika  |  Kinoteātros no: 28.08.2009

Slavens kino režisors un scenārists Mateo Blanko cieš smagā autokatastrofā un uz visiem laikiem zaudē redzi. Traģiskajā negadījumā līdz ar acu gaismu viņš zaudē arī sievieti, kas bijusi viņa mūža mīlestība. Režisors, kurš vairs nevar uzņemt kino, mēģina sākt jaunu dzīvi, saucot sevi par Hariju Keinu – vārdā, ar kādu visu mūžu rakstījis scenārijus. Tikai pēc 14 gadiem viņš spēs samierināties ar savas dzīves traģēdiju, atklājot dvēseli jaunajam asistentam.

"Zaudētie apskāvieni" ir jau ceturtā reize, kad spāņu režisors Pedro Almodovars sadarbojas ar savu mūzu aktrisi Penelopi Krusu, tā seko filmām "Dzīvā miesa", "Viss par manu māti" un "Atgriezties". Filma bija viens no šā gada Kannu kinofestivāla redzamākajiem notikumiem.

Filma "Zaudētie apskāvieni" iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas - vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij.

Lomās: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo, José Luis Gómez, Tamar Novas, Rubén Ochandiano

Režisors: Pedro Almodóvar

Scenārijs: Pedro Almodóvar

Producents: Agustín Almodóvar, Esther García

Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Acme Film SIA
Režisors: Pedro Almodóvar
Lomās: Penélope Cruz, Lluís Homar, Blanca Portillo, José Luis Gómez, Rubén Ochandiano, Tamar Novas, Ángela Molina, Chus Lampreave, Kiti Manver, Lola Dueñas


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.