13.Rajons: Ultimāts

13.Rajons: Ultimāts

Banlieue 13 - Ultimatum

1h 40min  |  Asa sižeta filma, Fantastika  |  Kinoteātros no: 18.09.2009

Parīze, 2016.gads. Mūris, kas nošķir 13.rajonu, joprojām nav nojaukts, un šajā izolētajā Parīzes geto siro noziedznieku bandas, kas, šķiet, vairs nav valdāmas. Lai to nepieļautu, valdība ir spiesta rīkoties. Radikāli rīkoties. Toties Damjēnam un Leito lēmums par divu miljonu 13.rajona iemītnieku noslepkavošanu nešķiet saprātīgs. Viņi visiem spēkiem centīsies to nepieļaut.

“13.rajons: Ultimāts” ir turpinājums spraigajam trillerim “13.rajons”, kas iepazīstināja pasauli ar elpu aizraujošo parkūra māku. Filmas scenārija autors un producents Liks Besons, kurš rakstījis scenārijus, producējis vai režisējis tādu filmu kā “Taksis” un “Pārvadātājs” turpinājumus, megahitu “Piektais elements” un citas lieliskas filmas, ir parūpējies, lai “13.rajonā” un tā turpinājumā būtu visi nepieciešamie spraiga sižeta megafilmas atribūti – pakaļdzīšanās ar mašīnām, apšaudes un apjomīgas cīņu ainas. Galvenās lomas filmā atveidojuši parkūra meistari Dāvids Bels (Leito) un Sirils Rafaelli (Damjēns). Skatieties, un jūs redzēsiet, kuri ir sīkstākie puiši geto.

Lomās: David Belle, Cyril Raffaelli, MC Jean Gab'1, Daniel Duval, Elodie Yung

Režisors: Patrick Alessandrin

Scenārijs: Luc Besson

Producents: Luc Besson

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.


Izplatītājs: Meed Films LV
Režisors: Patrick Alessandrin
Lomās: Cyril Raffaelli, David Belle, Philippe Torreton, Daniel Duval, Elodie Yung, James Deano, Laouni Mouhid, Fabrice Feltzinger, Pierre-Marie Mosconi


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.