Mīlestība un lielpilsēta

Mīlestība un lielpilsēta

Любовь в большом городе

1h 30min  |  Komēdija, Romantika  |  Kinoteātros no: 27.03.2009

Filmas darbība notiek vienā no romantiskākajām pasaules metropolēm – Ņujorkā. Trīs draugi – Artjoms, Igors un Ole, īsts krievu soms, tautā saukts par „Saunu” strādā svešumā, bet no darba brīvajā laikā atpūšas pēc pilnas programmas: iet uz saunu, striptīza bāriem un iesaistās īsos un saistības neuzliekošos romānos. Sekss jau sen viņiem ir pārvērties par sprintu, savaldzinātās sievietes – par trofejām, bet triumfālie skrējieni kļuvuši par puišu ballīšu galveno apspriedes tematu.

Kādā no kārtējām ballītēm kādā klubā dīvaina izskata cilvēks paceļ glāzi un saka tostu. Pēc pavisam neilga laika visi trīs draugi konstatē gaužām nepatīkamu pārmaiņu – viņi vairs nespēj nodarboties ar seksu.

Kā atgūt vīrieša spēku? Žeņšeņa sakne? Viagra? Taizemes masāža? Seksopataloga konsultācija? Nekas nelīdz. Par ko? Kāpēc? Un kādēļ jau tik agri? Un kāpēc tieši mēs? Ar šādiem jautājumiem draugi norūpējušies skraida pa speciālistu kabinetiem.

Galu galā puiši atrod to pašu dīvaini no liktenīgās ballītes un noskaidro, ka tas, izmantojot mistiskas spējas, „nokodējis” viņus bezjēdzīgiem sakariem. Viņus izglābs tikai viens līdzeklis. Mīlestība. Un sekss būs. Tikai ar sievieti, kuru viņi mīlēs.

Atliek mazākais – to atrast...

Lomās: Aleksey Chadov, Ville Haapasalo, Vera Brezhneva, Vladimir Zelenskij, Filipp Kirkorov, Nastia Zadorozhnaya, Svetlana Hodchenkova u.c.

Režisors: Marius Balchunas-Weisberg

Scenārijs: Marius Balchunas-Weisberg

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.


Izplatītājs: Meed Films LV


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.