Visi desmit jardi

Visi desmit jardi

Whole ten yards, The

1h 38min  |  Piedzīvojumu filma, Komēdija  |  Kinoteātros no: 27.08.2004

Reiz atvaļināts algotais slepkava Džimmijs "Tulpe" Tudenskijs (Bruce Willis) ar bijušā kaimiņa un drauga, zobārsta- Nikolasa "Oz" Oseranska (Matthew Perry) palīdzību un viņa viltīgajiem medicīnas paņēmieniem izlikās par mirušu, lai aizbēgtu no mafijas.

Tagad klusumā un mierā, vadot dzīvi kopā ar savu sievu Džilu (Amanda Peet) Meksikā kādā pludmales mājā, šaujamierocis ir pārvērsts par putekļu slotu un profesionālās algotā slepkavas iemaņas pārorientētas uz dažādiem saimnieciskiem darbiem- mājas apkopšanu, dekorēšanu, kulinārijas prasmju pilnveidošanu. Kādu dienu uz durvju sliekšņa parādās Nikolass, kas līdzi sev nes trijotnes pagātnes nevēlamās atmiņas. Bijušais kaimiņš tik vien kā lūdz atvaļinātajam slepkavam glābt viņa sievu Sintiju (Natasha Henstridge) no kādas ungāru bandas. Viss samežģas vēl vairāk, kad Džimmijs, Džila un Ozs uzzina bandas vadoņa vārdu - tas ir Lazlo Gogolaks (Kevin Pollak), Džimmija bērnības sāncensis un bēdīgi slavenais slepkava, no kura bandas Džimmijs izmucis, simulējot savu nāvi...

Panākumiem bagātās filmas "Deviņi jardi" turpinājums. "Visi desmit jardi" tikpat spraigā abu filmu scenārija autora Mihaela Kepnera komēdijā ar smieklīgiem un bravūrīgiem aktieriem- Brūsu Vilisu, Metjū Periju, Amandu Pītu un Kevinu Pollaku.


Izplatītājs: Acme Film SIA


    

Nopirkt biļeti

Izvēlētajā datumā filmai seansu nav.